CSM Projecten
Home
Curriculum Vitae
Relaties
Goede doelen
Contact
Voor het managen van uw (ICT) projecten
Klanten
Business Partners
Business Partners
ComYounity is een samenwerkingsverband van zelfstandigen, die totaal oplossingen voor klanten maakt. Hierbij neemt ComYounity de gehele lifecycle van de applicatie voor haar rekening. De ontwikkeling van de applicatie gebeurt met Mendix, in zeer kleine iteraties. Met behulp van de Mendix software worden applicaties modelgedreven gebouwd. Dit wil zeggen, dat een applicatie visueel wordt gemodelleerd en dat er vrijwel geen programmeerwerk meer aan te pas komt. ComYounity werkt samen met zeer ervaren professionals, die naast een ruime IT ervaring, ook een grote business kennis hebben.

ElanIT is een intermediair, dat voor CSM Projecten opdrachten werft. ElanIT heeft bij CSM Projecten het project bij de gemeente Den Haag onder de aandacht gebracht, waarbij een nieuwe versie van de administratie voor de hulpverlening aan dak- en thuislozen is ontwikkeld. ElanIT verzorgt de factuurafhandeling tussen CSM Projecten en de gemeente Den Haag.
Michael Bailey Associates is een intermediair, dat voor CSM Projecten opdrachten werft. Zo heeft MBA de opdracht bij AEGON geworven voor het uitvoeren van het projectmanagement voor de invoering van het keurmerk klachtgericht verzekeren. Ook verzorgt MBA de factuurafhandeling tussen CSM Projecten en haar klanten.HomeCurriculum VitaeRelatiesGoede doelenContact