CSM Projecten
Home
Curriculum Vitae
Relaties
Goede doelen
Contact
Voor het managen van uw (ICT) projecten
Goede doelen
Down goes Up!!!
Joris Dorst is 22 jaar en heeft het syndroom van Down. Hij gaat de Alpe d'Huez beklimmen voor de strijd tegen kanker. CSM Projecten steunt hem hierin en wenst hem heel veel succes hierbij (maart 2013).

Steun Joris via:

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/jorisdorst/joris-dorst/


Samen trappen we ALS de wereld uit.
ALS is een ongrijpbare spierziekte. Hiertegen is nog geen oplossing voor gevonden. Ramses en Ruben Admiraal doen mee aan de tour du ALS op de Mont Ventoux in Frankrijk. Hiermee fietsen zij sponsorgeld bij elkaar om onderzoek naar ALS te financieren.

CSM Projecten steunt hen hier van harte bij (maart 2013).

Steun Ruben en Ramses:

http://deelnemers.tourduals.nl/team/60/


CSM Projecten steunt Jan Zegers van AEGON bij zijn beklimmingen van de Alpe d'Huez.CSM Projecten steunt Jan Zegers van AEGON bij zijn beklimmingen van de Alpe d'Huez (juni 2012).
CSM Projecten steunt de 60 km wandeling van Wendy van Duijn en daarmee de stichting "A Sister's Hope". Deze stichting zamelt geld in om onderzoek naar borstkanker in Nederland mogelijk te maken (april 2011).


CSM Projecten steunt het Rode Kruis bij de hulpverlening aan de slachtoffers van de aanbeving en tsunami in Japan (maart 2011).CSM Projecten heeft gedoneerd aan de samenwerkende hulporganisaties ten behoeve van hun strijd tegen de watersnoodramp in Pakistan (augustus 2010).


CSM Projecten steunt André Grootveld bij zijn beklimmingen van de Alpe d'Huez en daarmee de strijd tegen Kanker.CSM Projecten steunt André Grootveld bij zijn beklimmingen van de Alpe d'Huez en daarmee de strijd tegen kanker (juni 2010).

HomeCurriculum VitaeRelatiesGoede doelenContact